Author Topic: Glad to be back  (Read 7673 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline mcphert1

Glad to be back
« on: Sat 24 Feb 2024 17:38:11 »
About three months ago on chrome I started getting messages that this site was not reachable.  A few weeks after I tried using Microsoft Bing and it worked...for about 4 weeks then the same thing happened.  I thought that was the end of being able to access this site.  Then yesterday out of the blue I got back in.  Not sure what happened or if it was something I did or didn't do but there you go.  Could it have been anything your end?  Cheers.   
 
The following users thanked this post: tony angel

Offline peterpowerpop

Re: Glad to be back
« Reply #1 on: Sat 24 Feb 2024 17:59:13 »
About three months ago on chrome I started getting messages that this site was not reachable.  A few weeks after I tried using Microsoft Bing and it worked...for about 4 weeks then the same thing happened.  I thought that was the end of being able to access this site.  Then yesterday out of the blue I got back in.  Not sure what happened or if it was something I did or didn't do but there you go.  Could it have been anything your end?  Cheers.

It's times like these that I put an imaginary pipe in my mouth, puff on it, and look terribly thoughtful as I say: "Ah, the Internet..."

(Translated, that means: "No idea.")
 
The following users thanked this post: tony angel

Offline peterpowerpop

Re: Glad to be back
« Reply #2 on: Sat 24 Feb 2024 18:06:03 »
Unfortunately, I can't offer an explanation for your misadventures with the forum. I've never had trouble accessing it.
 
The following users thanked this post: tony angel

Offline Guy

Re: Glad to be back
« Reply #3 on: Sun 25 Feb 2024 07:15:47 »
Hi McPherti

Firstly, it's great to see you back with us mate

I too have issues with being unable to access this site using Chrome and I think it is because Ausrock is not a secure site (https:) and Chrome doesn't like this

I use Edge but I had to tell it (in Settings) to allow this unsecure site - Chrome's equivalent setting doesn't work for some reason.

As far as getting erratic outcomes with your browser, I think it has to do with its Cache (bad data stops access, until the Cache is cleared) - maybe you restarted your PC in-between outcomes??)  :shithappens:

Anyhow, let's hope you don't drop off the perch again - good luck.



If it's AussieRockin', then feel free to come Knockin'
 
The following users thanked this post: Hector McFreckle, johng, tony angel

Offline tony angel

Re: Glad to be back
« Reply #4 on: Sun 25 Feb 2024 10:30:17 »
I have also encountered the same problem with Chrome and then Edge, and now Chrome Works again...... :smash:)
I learned very early in life that without a song, the day would never
end; without a song, a man ain't got a friend; without a song, the
road would never bend; without a song. So I keep singing a song.
                                                         - Elvis Presley -
 

Offline mcphert1

Re: Glad to be back
« Reply #5 on: Sun 25 Feb 2024 20:46:13 »
Thanks for the feedback.  All the best
 

Offline deutros

  • Midoztouch 2
  • Global Moderator
  • Rock Elite
  • ******
  • Posts: 8667
  • Thanked: 13526 times
  • Karma: 404
  • Midoztouch 2 Admin
    • Little Aussie Albums
Re: Glad to be back
« Reply #6 on: Mon 26 Feb 2024 03:26:34 »
Welcome back mcphert firstly let me assure you that whatever the problem it will always be your fault as the management denies everything.   :laugh24: :laugh24:
Seriously though be assured you are not the only one to have issues I know at the moment long time member johng has been unable to even find the site keeps getting 404.
Well anyway you're back in hope it stays that way for you.
 
The following users thanked this post: Hector McFreckle

Offline Hector McFreckle

  • Public Relations / Statistician Officer
  • Global Moderator
  • Rock Elite
  • *****
  • Posts: 2864
  • Thanked: 121 times
  • Karma: 142
Re: Glad to be back
« Reply #7 on: Mon 26 Feb 2024 03:55:25 »
I also haven't been able to access the forum using Chrome, so I'm back to using Firefox after many years.
I think that Guy may be right...it may be the case of clearing the cache in Chrome, and allowing permission in settings.
Eat your peas !! :)
 

Offline SunnyToo

Re: Glad to be back
« Reply #8 on: Mon 26 Feb 2024 04:22:40 »
I've never understood why anyone would use any Google product when alternatives exist.

I use Firefox with no problems but you do need to go into Privacy & Security settings and select "Dont enable HTTPS-Only Mode".

For privacy I also use the "Privacy Badger" extension to block trackers and it seems to work reasonably well. It also has the bonus of blocking most ads from third party sites. "Privacy Badger" is also available for Chrome, Opera and Edge and I would recommend installing it.

I also avoid using Google as a search engine; instead I use Duckduckgo who's search results are pretty good and who don't track you the way Google does.
 
The following users thanked this post: Hector McFreckle, RAM

Offline mcphert1

Re: Glad to be back
« Reply #9 on: Mon 26 Feb 2024 18:20:51 »
Deutros

Actually I was getting that 404 message as well. 
 
The following users thanked this post: deutros, johng